Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Vuslat Zümrüt satışa sunuldu

Şehr-i Vuslat Zümrüt projesi avantajlı ödeme seçenekleri ve birinci malzeme kalitesi ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Başboğa Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında site içerisinde konumlanan 3 artı 1 konut tipleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Başboğa Yapı güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında 7 katlı tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen blok içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 105 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Konut projesinde nöbetçi aydınlatma sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı olup bireysel kombi ile ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak dolabı, vestiyer ve duş kabini pek çok özellik yer almaktadır.

Şehr-i Vuslat Zümrüt konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Zümrüt Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cadde üzerinde yer alan proje yeşil alan manzarasına sahiptir. Üstelik otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Şehr-i Vuslat Zümrüt fiyatları ne kadar?

Şehr-i Vuslat Zümrüt projesinde kişiye özel ödeme planları oluşturulmaktadır. Farklı peşinat veya farklı taksit tutarlarıyla ödeme yapılabilmektedir. Belirli bir miktarı peşin olmak üzere kalanı 18 ay vadeli ya da teslimatta ödeme seçeneği mevcuttur. Ayrıca daireler 18 ayda teslim edilmektedir. Brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL ile 1.275.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 168 68 88 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…