Kategoriler
Proje Haberleri

Şehri Firuze 3 Yenikent’te yükseliyor

Gezer Modern Yapı A.Ş. güvencesiyle satışa çıkan Şehri Firuze 3 evleri avantajlı fiyatlar üzerinden satışta. Sizi lüks ile buluşturmayı hedefleyen proje Mart ayında ilana çıkarıldı. İnşaat firmasından satışta olan projede geniş daire tipleri dikkat çekiyor. Peki projenin sahip olduğu sosyal olanaklar neler? Proje konut kredisi ile satın alınabilir mi? Ayrıca projede daire seçenekleri ne şekilde?

Şehri Firuze 3 daire seçenekleri

Projede 4+1 daireler brüt 164 net ise 145 metrekare olarak ön plana çıkıyor. Ferah daire seçenekleri ile balkonlu konutlar görüntülü arama teknolojisi ile gezme imkanına sahip değil. Merkezi pay ölçer sistemiyle ısınması sağlanan daireler on üç katlı bina içerisinde yer alıyor. Ayrıca Yenikent bölgesinin en gözde projesi olan yapının 4274 metrekare arsa üzerine inşası devam ediyor . Bununla birlikte projede 4+1 dairelerden toplam elli beş adet mevcut. Her katta dört daire bulunan projede örnek daire ve hemen tapu imkanı da  var.

Projede giyinme odaları ve antre ile mutfakta alçıpan havuz tavan mevcut. Üçlü ankastre seti ve birinci sınıf malzeme kullanmasıyla dikkat çeken projede ısı ve ses yalıtımı da var. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon mevcut. Proje kapsamında ebeveyn banyosu ve lake iç kapılar da daire özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca çimstone mutfak tezgahı, mutfaklarda gazlı ocak ve birinci sınıf işçilik ile yapımı devam eden iç olanaklar dairelerin ön plana çıkmasına yol açıyor. Projede üç asansör ve iki merdiven mevcut.

Şehri Firuze 3 sosyal olanakları

Proje kapsamında jeneratör ve su deposu mevcut. Kamelya, futbol sahası ve çocuk oyun alanlarıyla her yaşa hitap eden projede her daireye bir adet açık otopark alanı mevcut durumda. Ayrıca merkezi konumda yer alan projede her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz imkanlar mevcut.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

2020 yılı Eylül ayında temeli atılan projenin teslim tarihi ise Nisan 2022 olarak planlanmaktadır. Hemen tapu imkanıyla sahip olabileceğiniz projede konut kredisi imkanı da mevcut. Bununla birlikte projede 164 metrekare brüt alana sahip 4+1 dairelerin fiyatları 980 bin TL’den başlamaktadır. Yeni bir eve taşınmak isteyenlerin yanında yatırım amaçlı ev bakanların da gözdesi konumundaki projede daireler hızla alıcı buluyor. Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi almak için 0507 298 47 99 numaralı telefonu arayarak firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…