Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Selçuklu Vadi projesinde yüzde 20 oranında peşinat

Selçuklu Turizm ve İnşaat şirketinin Sancaktepe’de inşa ettiği Selçuklu Vadi projesindeki dairelere verilecek olan yüzde 20 oranında peşinata karşılık ödeme seçeneği oluşturuluyor. Yeşil alanlara, yürüyüş yollarına ve iki katlı kapalı otoparka sahip durumda olan projenin daire teslimleri, hemen yapılıyor. Konutlar, indirimli olarak sunuluyor.

Buzdolabı haricinde, ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilen projedeki dairelerin salon ve yatak odasında, klima hazır olarak bulunuyor.

Ormanı ve gölüyle sakinlerinin temiz havayı içine çektiği projedeki 1+1 daireler, 70,04 metrekare ile 93,88 metrekare büyüklükleri arasında bulunuyor. Özel ve toplu ulaşım ağlarına kolay ulaşım imkânı sunan projedeki 2+1 daireler, 97,65 metrekare ile 166,35 metrekare büyüklükleri arasında yer alıyor.

Aydos Ormanı’na komşu olan projedeki 3+1 evler ise 144,48 metrekare ile 204,76 metrekare aralığında. Projedeki 1+1 ve 2+1 evlere birer, 3+1 dairelere ise ikişer adet araç park alanı sunuluyor.

Selçuklu Vadi projesinde eğlence

Modern mimarisi ve bol yeşil alanlarıyla inşa edilmiş durumda olan projede, site sakinlerinin hoşça vakit geçirebileceği çok sayıda aktivite alanı bulunuyor. Anadolu Yakası’nda yer almakta olan projedeki çocuk oyun alanları hem açık hem de kapalı ortamda çocuklara sosyalleşme fırsatı sunuyor.

Çocuklar, hem yaz hem kış aylarında sosyalleşmeye devam ediyor. 

Araç trafiğine kapalı siteye sahip olan projedeki açık hava oyun alanları, güneşli havalarda, çocukların temiz hava solumasını sağlıyor. Projedeki kapalı oyun alanlarıyla da site sakinlerinin çocukları, kışın da sosyalleşmeyi ve kendini geliştirmeyi sürdürüyor.

İş hayatının ve günlük yaşantının yorgunluğunu atmak için çok sayıda seçenek bulunuyor.

Site alanındaki açık yüzme havuzunun yanı sıra çocuklar için de açık yüzme havuzunun bulunduğu proje, fitness ve plates salonuyla beraber sağlıklı ve mutlu yaşam vadediyor. Spor alanlarına buhar odası, sauna ve yürüyüş parkuru da ekleniyor. Projedeki eğlence alanlarına masa tenisi ve bilardo donatıları da ekleniyor. Site alanında bir de kafe bulunuyor.

Selçuklu Vadi Adres: Veysel Karani Mahallesi, Osmangazi Cad. No: 162, Sancaktepe/İstanbul

Telefon: 444 9 329

https://maps.app.goo.gl/Xs9yUxGEnCh5Sr8D8