Kategoriler
Proje Haberleri

Selenium Villaları satışları başladı

Selenium Villaları projesi Mutaş İnşaat tarafından hayallerinizdeki villayı sizler için satışa sunuyor. Projenin konumu Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yer almaktadır. 1.025 metrekarelik proje alanı içerisinde 4 adet modern villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mutaş İnşaat güvencesi ile tasarlanan 1.025 metrekarelik proje alanı içerisinde portakal ve limon ağaçları arasında huzur bir yaşam sizleri bekliyor. Bahsi geçen projede her biri akıllı ev sistemi özelliğine sahip 4 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 280 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel otopark alanı mevcuttur.

Her villaya ait müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte ferah bahçe alanları yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ankastre mutfak seti, çamaşır odası, giyinme odası, gömme dolap, vestiyer ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra eşsiz manzaraya sahip teras, panjur sistemi ve jakuzi mevcuttur.

Selenium Villaları konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Dalaman İlçesi Karaçalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Dalaman’ın benzersiz koylarında deniz keyfi çıkarmak mümkündür. Havalimanına 5 dakika, Göcek’e 10 dakika ve Fethiye Merkez’e 30 dakika uzaklıktadır. Üstelik söz konusu proje doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Selenium Villaları fiyatları ne kadar?

Selenium Villaları projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 280 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 6.000.000 TL ile 8.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (539) 607 35 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…