Kategoriler
Proje Haberleri

Selvi Park Evleri Aralık 2024’te teslim

Selvi Park Evleri projesi geniş ve konforlu rezidans konseptiyle aile yaşamına uygun olarak tasarlanmıştır. Projenin konumu İstanbul’un Bağcılar ilçesinde yer almaktadır. 11.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 586 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yüksek katlı binalara sahip proje 11.500 metrekarelik arsa alanı üzerine inşa edilmektedir. Proje kapsamında 19 ile 22 kat arası değişen modern yapılı bloklar yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 586 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 119 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 159 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 217 metrekare olmaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık ve kapalı otopark ile birlikte misafir otoparkı da mevcuttur.

Site içerisinde toplam 1100 metrekarelik alana sahip sosyal tesisler yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; basketbol sahası, bisiklet parkuru, buhar odası, futbol sahası, hamam, sauna, spa, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca dış özellikler içerisinde fiber internet, kablo TV, uydu, asansör, yangın merdiveni, jeneratör, paratoner, hidrofor ve su deposu bulunmaktadır. Tüm dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcuttur. Tüm konutların giriş kapıları yüksek güvenliğe sahip çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan daire yönetimi sağlanmaktadır. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, spot aydınlatma, PVC doğrama, ankastre mutfak seti gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm dairelerin zeminlerine parke uygulaması yapılmaktadır.

Selvi Park Evleri konumu hakkında

İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde yer alan proje Fevzi Çakmak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik projedeki tüm daireler doğa manzarasına sahiptir. İstanbul’un tam merkezinde yer alan proje pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır. Kafe, bar, çocuk oyun parkı, kuaför, kuru temizleme, restoran, sinema, alışveriş merkezi ve market gibi eğlence ve alışveriş alanlarına yakın konumdadır. Yakın çevresinde kreş, cami, eczane, hastane, okullar, semt pazarı ve üniversite yer almaktadır. Bununla birlikte TEM otoyolu ve E-5’e yakın olmakla birlikte metro ve otobüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Selvi Park Evleri fiyatları ne kadardır?

Selvi Park Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede yer alan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.290.000 TL’den satışa sunulmuştur. 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin fiyatı 8.385.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2024 olarak planlanmıştır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 (501) 082 30 82 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…