Kategoriler
Proje Haberleri

Semt 77 Yalova’da yükseliyor

Semt 77 konut projesi yatay mimari tasarımı ile dev bir yaşam kompleksi sunmaktadır. Projenin konumu Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yalova Group tarafından hayata geçirilmektedir. 76.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde konut, otel, home office ve AVM konsepti ile inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 600 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 0’dan 5 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yalova Group güvencesi ile yükselen proje yatay mimari tasarımı ile 76.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında konut, otel, home office ve AVM konsepti ile toplam 600 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 0, 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 olmak üzere rezidans konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik bu dairelerin büyüklüğü 40 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, resepsiyon, SPA ve wellness center ile çocuk kreşi yer bulunmaktadır. Ayrıca özel peyzajla tasarlanmış yeşil alanlar ve bahçeler yer almaktadır.

Söz konusu proje Akordeon Odalar özelliği ile farklı bir konsepte imza atmaktadır. Akordeon odalar kapsamında proje sakinlerine özel müzik stüdyosu, sinema odası, toplantı salonu, ofis ve çalışma odası ve misafir odası gibi alanlar yer almaktadır. Asansör ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, giyinme odası ve balkon gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Semt 77 konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Merkez İlçesi Bayraktepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yalova şehir merkezine 5 dakika, İstanbul’a 25 dakika, Bursa ve Kocaeli kent merkezine 45 dakika mesafededir. Ayrıca şehirlerarası otobüs terminali ve şehir içi toplu taşıma araçlarına yakın konumdadır. Bununla birlikte kamu binaları ve Özel Yalova Hastanesi’ne de yakın mesafede yer almaktadır. Kent Ormanı ve Aqua Park Eğlence Merkezine kolay ulaşılabilir konumda yükselmektedir.

Semt 77 fiyatları ne kadar?

Semt 77 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 40 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 0 dairelerin fiyatı 990.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.320.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 70 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…