Kategoriler
Emlak Haberleri

Semt Yeniköy’de satışlar devam ediyor

Oktay İnşaat tarafından Mersin İli, Yenişehir, Limonluk Mahallesi’nde hayata geçirilen Semt Yeniköy projesinde satışlar devam ediyor.

2019 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanması ve yaşamın başlaması planlanan Semt Yeniköy projesi konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen karma bir projedir.

28 bin 546 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde inşa edilen Semt Yeniköy projesinde 5 etapta toplam 223 adet konut, 153 adet ofis ve ticari alanlar yer alıyor.

Farklı büyüklüklerdeki 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Semt Yeniköy projesinde 1+1 ve 2+1 tipinde ofisler ise iki ayrı etaptan meydana gelen Semt Ofis projesinde yer alıyor.

25 katlı 7 bloktan meydana gelen Semt Yeniköy projesinde açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, açık otopark, kapalı otopark, fitness salonu, güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

Semt Yeniköy projesinin satış ofisi H. Okan Merzeci Bulvarı, Limonluk Mahallesi, 33120 Sokak, Yenişehir / Mersin posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0324 473 22 44