Kategoriler
Proje Haberleri

Şengöz Apartmanı ön satışları devam ediyor

Şengöz Apartmanı projesinde ön satışlar devam etmekte olup modern yaşam fırsatları ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer alan proje Enar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje yatay mimariyle hayata geçirilmekle birlikte toplamda 24 daireye ev sahipliği yapmaktadır. Bu daireler ise genellikle 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks konut tipinde tasarlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Enar İnşaat’ın öncülüğünde gerçekleştirilen proje, yatay mimarinin hakim olduğu modern bir tasarıma sahiptir. Tek blok halinde inşa edilmiş 4 katlı yapıda, toplam 24 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 ile 89 metrekare arasında değişmektedir. Yapısı deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan proje, sakinlerine birçok avantaj sağlamaktadır. Site genelinde 7/24 güvenlik kamerası sistemi ve özel güvenlik hizmeti mevcuttur. Konut sakinlerinin araçlarını park edebilmeleri için açık otopark alanı bulunmaktadır. Ayrıca, projede asansör, hidrofor, su deposu, merkezi uydu sistemi, çevre ve duvar aydınlatma sistemi gibi birçok özellik yer almaktadır.

Daireler arası ısı ve ses yalıtımı da yapılmıştır. Her daire için ayrı ayrı kat kalorifer sistemi alt yapısı da mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli TSE’li çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Mutfaklarda modern tasarımlı akrilik kapaklı mutfak dolapları, banyolarda asma tavan ve gömme rezervuar ile modern seramik uygulamaları yer almaktadır. Banyolarda temperli, sürgülü cam duşakabin ve Hilton banyo dolabı da bulunmaktadır. Ayrıca, asma tavan ve led uygulamaları yapılmıştır. Konutların zeminlerinde ise laminat ve seramik zemin uygulamaları yapılmıştır.

Şengöz Apartmanı konumu hakkında

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer alan proje Güzelçamlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Toplu taşıma araçlarına yakın konumda yer almaktadır. Bunun yanı sıra eczane, sağlık ocağı, semt pazarı ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindedir.

Şengöz Apartmanı fiyatları ne kadar?

Ön satışları devam eden Şengöz Apartmanı projesinde kişiye özel avantajlı ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Fiyatlar bulunduğu kat ve metrekaresine göre farklılık göstermektedir. Bahsi geçen projedeki dairelerin başlangıç fiyatı 2.250.000 TL olarak belirlenmiştir. Üstelik projenin teslimi Nisan 2024 olarak yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (256) 646 11 22 veya 0 (543) 841 43 22 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…