Kategoriler
Proje Haberleri

Seren İpek Konutları fiyat

Damla İnşaat firmasının güvencesi ile Seren İpek Konutları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Kahramanmaraş ilinin Onikişubat ilçesinde inşa edildi. Modern ve renkli tasarımı ile bölgede dikkat çeken proje toplamda iki konut bloğundan meydana geliyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konut blokları dokuz katlı olacak şekilde planlandı. Proje bünyesinde 40 adet konut barındıracak şekilde inşa edilmiş durumda.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlandı, konut satışları ise hız kesmeden devam ediyor. Projede satılık olarak yalnızca iki adet konut kaldı.

Projede yer alan konutlar nerede konumlandırıldı?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar bu açından bulundukları bölgede dikkat çekiyor. Hemen teslim durumunun dışında da Seren İpek Konutları projesinde yer alan konutlar lokasyonları ile de ilgi görüyor. Projede yer alan konutlar Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutların daire tipleri ve büyüklükleri iki farklı seçenekten meydana gelmiş vaziyette. Seren İpek Konutları projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde inşa edildi. Projede bulunan 2+1 konutların büyüklükleri 110 metrekare olarak planlandı. Bahsi geçen konutlardan 3+1 daire tipindekiler ise 165 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen projede 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları 160 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 220 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılıyor. Seren İpek Konutları projesinde brüt metrekare fiyatları bin 455 TL ile bin 333 TL’den başlıyor.

Konut sahibi olmak isteyenler için projede ödeme planında taksitlendirme seçeneği yer alıyor. Projedeki bahsi geçen konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 850 549 85 26