Kategoriler
Proje Haberleri

Ses Port İstanbul nerede yükseliyor?

Ses Yapı firmasının imzası ile Ses Port İstanbul projesi hayata geçiriliyor. Modern ve göz dolduran mimarisi ile alıcıların ilgisini çeken Ses Port İstanbul projesi İstanbul ilinin Sultangazi ilçesinde inşa ediliyor.

Ses Port İstanbul projesi bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde yaşama kazandırılıyor. Tek bloktan meydana gelen proje on iki katlı olarak tasarlanmış durumda. Ses Port İstanbull projesi bünyesinde 72 konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Ses Port İstanbul projesi nerede?

Mimarisinin yanı sıra lokasyonu itibariyle de alıcıların ilgisini çeken proje İstanbul ilinin Sultangazi ilçesinde, Habipler Arnavutköy Bulvarı’nda yükseliyor. Ses Port İstanbul projesi İkitelli Şehir Hastanesi’ne, Yeni Havalimanı’na, Mall Of İstanbul AVM’ye, 3. Köprü’ye, Kanal İstanbul projesine on dakikalık mesafede konumlandırıldı. İşlek bir caddede bulunmanın avantajlarını alıcılarına sunan projede çalışmalar devam ediyor.

Ses Port İstanbul projesi daire özellikleri neler?

Dairelerin yanı sıra, ticari konutlar da inşa etmekte olan Ses Port İstanbul projesinde daireler tek tipte tasarlanmış durumda. Projede yer alan konutların tümü 1+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Ses Port İstanbul projesindeki konutların büyüklükleri ise 90 metrekare olarak tasarlandı.

Ses Port İstanbul projesinde daire fiyatları ne kadar?

Satışlarına tüm hızı ile devam eden Ses Port İstanbul projesinde bulunan 1+1 tipteki konutlar 652 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı ve yatırımcılarına sunuyor. Konutların brüt metrekare fiyatları 7 bin 245 TL olarak belirlendi.

Ses Port İstanbul projesi sosyal alanları neler?

Projede site sakinleri için peyzaj alanları ve kamelya gibi sosyal alanların yanı sıra oyun parkı, basketbol sahası ve süs havuzu gibi donatılar bulunuyor.

Ses Port İstanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

Ses Yapı imzası ile inşa edilmekte olan Ses Port İstanbul projesinde yer alan konutların 2020 yılının Şubat ayında tamamlanarak, sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 212 948 25 86