Kategoriler
Proje Haberleri

Sesa Marina hemen teslim

Sesalife İnşaat firmasının imzası ile Sesa Marina projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Tuzla ilçesinde inşa edilmiş durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje ferah ve modern mimarisi ile ilgi görüyor. Bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başaran projede çalışmalar tamamlanmış durumda.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje altı katlı bloklardan oluşuyor. Sesa Marina projesi bünyesinde 25 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje bünyesinde barındırdığı hemen teslim durumundaki konutları sayesinde zaman sıkıntısı olan alıcıların ilgisini görüyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projede yer alan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Sesa Marina projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak hayata geçirilmiş durumda. Söz konusu olan 2+1 konutlar 100 metrekare olarak inşa edilmiş durumda. Projede yer alan 3+1 konutlar ise 127 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutların büyüklükleri ise 200 metrekare olarak inşa edilmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Sesa Marina projesinde yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 4+1 konutlar ise 1 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede bulunan konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0216 447 47 93