Kategoriler
Proje Haberleri

Sevimli Bahçe Evleri satışta

Sevimli Bahçe Evleri projesi bulunduğu bölgenin en güzel aile sitesi olma özelliğin sahiptir. Projenin konumu İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Gölova Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 1.600 metrekarelik butik bir site içerisinde toplam 48 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Aileler için tasarlanan bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gölova Grup güvencesi ile yaşama geçirilen proje 1.600 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Butik bir site içerisinde konumlanan projede 12 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde toplam 48 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 ile 140 metrekare arasında değişmektedir. Sadece ailelerin bulunduğu bu butik proje sağlam ve kaliteli birinci sınıf işçilikle inşa edilmektedir. Sitede güvenlik önemli önceliklerden biri olup,

7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca araçlarınız için rahat bir açık otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde çocuklar için oyun parkı yer almaktadır. Daireler arasında bulunan özel yalıtım sistemleri sayesinde sıcaklığı muhafaza etmek daha kolay hale gelmektedir. Ses yalıtımı ise daireler arasında en aza indirilmektedir. Konutlar, pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi ile donatılmıştır. Bununla birlikte dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır ve görüntülü diafon sistemi de bulunmaktadır. Eşsiz balonlara sahip olan daireler geniş mutfak ve ferah salonlara sahiptir.

Sevimli Bahçe Evleri konumu hakkında

İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde yer alan proje İnkılap Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bulunduğu konumun en nezih bölgesinde yükselen proje pek çok lokasyona yakındır.

Sevimli Bahçe Evleri fiyatları ne kadar?

Sevimli Bahçe Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Proje kapsamında yer alan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 7.250.000 TL ile 7.950.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik bahsi geçen proje 15 aydan kısa bir zamanda teslim edilecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(216) 344 23 44 veya 0(532) 235 82 63 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…