Kategoriler
Proje Haberleri

Seyir Bahçe Evleri satışları başladı

Seyir Bahçe Evleri projesi full deniz manzarasına sahip konumu ile İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İkizler Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan 2 blokta 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İkizler Yapı güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında her biri 10 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 bahçeli dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekare olmaktadır. 2 artı 1 bahçeli dairelerin ortalama 85 metrekarelik bahçe alanı bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna ve hamam bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, vestiyer ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her dairede PVC pencere ve panjur sistemi mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Seyir Bahçe Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu projede konutlar önü hiç kapanmayacak bir deniz manzarasına sahiptir.

Seyir Bahçe Evleri fiyatları ne kadar?

Seyir Bahçe Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 185 metrekare olan 2 artı 1 bahçeli dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 6.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 466 24 24 veya 0 (532) 621 30 79 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…