Kategoriler
Proje Haberleri

Seyirtepe Konakları fiyatları

Lik Yapı firmasının imzası ile Seyirtepe Konakları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Bursa ilinin Mudanya ilçesinde yaşama kazandırılıyor. İnşaat aşamasında olan projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettiriyor. Söz konusu olan proje beş katlı bloklardan meydana geliyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor. Seyirtepe Konakları projesi bünyesinde 402 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Çalışmaları gibi satışlarına da tüm hızıyla devam edilen projede satılık olarak 402 adet konut kalmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar İDO Feribot İskelesi yol ayrımında konumlandırılmış durumda. Seyirtepe Konakları projesi Güzelyalı, Mudanya’da hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları ise daire tiplerine göre değişiyor. Seyirtepe Konakları projesinde bulunan konutlar 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak yaşama kazandırıyor. Bahsi geçen projede yer alan 3+1 konutlar 151 metrekare olarak tasarlandı. Söz konusu olan konutlardan 3+2 olanlar 198 metrekare olarak inşa ediliyor. Projede bulunan 4+2 konutlar ise 301 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar 425 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Seyirtepe Konakları projesinde bulunan 3+2 konutlar da 675 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Bahsi geçen projedeki 4+2 konutların fiyatları ise 1 milyon 200 bin TL’den başlıyor.

Konutların çalışmalarının 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.