Kategoriler
Proje Haberleri

Seyr-i Bahçe 2 Mayıs 2023’te teslim

Seyr-i Bahçe 2 projesi bulunduğu bölgenin sakinliği ile huzurlu ve kaliteli bir villa yaşamı sunmaktadır. Projenin konumu Sakarya’nın Adapazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Eşsiz mimarisi ile dikkat çeken proje FY Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 325 metrekarelik müstakil alana sahip 4 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

FY Yapı İnşaat firması imzası taşıyan projede her biri 325 metrekarelik müstakil alana sahip 4 adet villa konumlandırılmıştır. Bahsi geçen villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte her villaya ait yüzme havuzu bulunmaktadır. Söz konusu projede villalar birinci sınıf malzeme kalitesi ve işçilik ile tasarlanmıştır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgaz ile yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, lake iç kapılar ve hayglass mutfak ​dolapları gibi pek çok özellik yer almaktadır. Spot led ve tavan uygulaması yapılmaktadır.

Seyr-i Bahçe 2 konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Adapazarı İlçesi Karaman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bulunduğu bölgenin sakinliği ile dikkat çeken proje huzurlu ve ferah yaşam alanları sunmaktadır.

Seyr-i Bahçe 2 fiyatları ne kadar?

Seyr-i Bahçe 2 projesinde yüzde 30 peşin, kalanı hakediş usulü ile ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 175 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 2.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin 30 Mayıs 2023 yılında tesliminin yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (539) 585 63 52 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…