Kategoriler
Proje Haberleri

Seyri Malatya Deluxe fiyat

Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde Seyri Malatya Deluxe projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Polatlar İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Önümüzdeki yıl tamamlanması planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlara, cadde mağazalarına da yer veriyor. Bu yönü ile bulunduğu bölgede birkaç adım öne çıkan proje, bölgedeki daire ihtiyacına yanıt vermesinin yanı sıra cadde mağazası ve ticari konut ihtiyacını karşılayacak şekilde inşa ediliyor.

Proje, iki bloktan meydana geliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken Seyri Malatya Deluxe projesi bünyesinde 108 adet konut barındıracak şekilde planlandı. Projede yer alan bloklar on üç katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar merkezi lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Seyri Malatya Deluxe projesinde bulunan daire ve ticari konutlar Bostanbaşı Mahallesi, Çiftlik Acddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutlar birbirinden farklı daire tiplerinden ve konut tiplerine uygun olarak da farklı büyüklüklere sahip olacak şekilde planlandı. Projede bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde inşa ediliyor. Seyri Malatya Deluxe projesinde yer alan konutların büyüklükleri ise 3+1 konutlarda 195 metrekare olarak tasarlandı. Projede bulunan 4+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri de 235 metrekare olarak inşa edilmekte.

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları iki farklı seçenekten başlıyor. Bu yönden konutların daire tipleri ve büyüklükleri etkili oluyor. Seyri Malatya Deluxe projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Bahsi geçen konutlardan 4+1 daire tipindekiler ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 532 561 49 39