Kategoriler
Emlak Magazin

Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki lüks villasını satışa çıkardı

Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’den satışa çıkardı. Ünlü şarkıcının villa içerisine yaptırmış olduğu havuz için, denize kaçak boru döşendiği ortaya çıkınca, kaçak alan belediye ekiplerince mühürlenmişti.

Türkiye’nin sevilen şarkıcısı Sezen Aksu’nun villasında kapatılan alanın bir boru yardımıyla atık suları denize çıkardığı fark edilince alan yetkililer tarafından kapatıldı. Ancak satılığa çıkarılan villanın mühürlenen bölgesinin gerekli arıtma işlemlerine tabi tutulduktan sonra yeniden kullanıma açılabileceği bilgisi paylaşıldı.

Manal Koyu nerede?

İzmir’in Mordoğan bölgesinde bulunan Manal Koyu, amatör balıkçıların sıklıkla tercih ettiği bölgelerden birisidir. 2004 yılında çıkan büyük yangın sonrası birçok yeşilliğin yok olduğu ada üzerinde yeşillendirme çalışmaları günümüzde de devam ediyor. Yöre halkı tarafından Ağaçlandırma Projesi adı verilen bu girişim, tahribata neden olan yangının izlerini yeşillikle kapatacak.

Sessiz ve sakin yapısıyla dikkat çeken Manal Koyu, yaşam sakinlerine huzurlu bir atmosfer getiriyor. Burada balık tutmak, denize yelkenliyle açılmak yöre halkının en sevdiği etkinliklerden birisidir.