Kategoriler
Proje Haberleri

Sezerler Five House satışları devam ediyor

Sezerler Five House projesi akıllı ev sistemi özelliği ile Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Sezerler Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında lüks yapıda 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sezerler Grup İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 3 katlı 5 adet blok konumlandırılmıştır. Bahsi geçen bloklarda 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 3,5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 165 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye 2 adet otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Üstelik her daireye özel hobi bahçeleri yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ocak, fırın, davlumbaz ile birlikte üçlü ankastre sistemler yer almaktadır. Üstelik mutfaklarda lake, akrilik, hgloss dolap sistemi uygulanacaktır. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, elektrikli panjur sistemi, kiler, çamaşır odası, spot aydınlatma ve jakuzi gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Daire içinde kullanılan seramikler birinci sınıf Çanakkale veya Ege seramik olmaktadır. Odalarda ve banyolarda alçıpan tavan sistemi uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır.

Sezerler Five House konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje Söğütönü Mares ve Ekin Düğün Salonu bitişiğinde Günhan Sokak’ta yer almaktadır. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Sezerler Five House fiyatları ne kadardır?

Sezerler Five House projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 221 11 20 veya 0 (506) 874 75 73 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…