Kategoriler
Emlak Haberleri

Sianji Residence’ta ister yaşa, ister kirala

Sianji Group tarafından Muğla ili, Bodrum ilçesinde “İster yaşa ister kirala” sloganı ile hayata geçirilen Sianji Residence projesinde fiyatlar 399 bin Euro’dan başlıyor.

Muğla, Bodrum’un en güzel bölgelerinden Kadıkalesi’nde, Sianji Hotels Grubu tarafından hizmete sunulan dünyanın 7 harikasından biri Babil’in asma bahçeleri konseptinden esinlenerek hayata geçirilen Sianji Residence projesinde otel konforunun dışında ayrıca yılın 12 ayı açık sağlık, güzellik ve keyifli bir yaşam merkezide bulunuyor.

Tamamı deniz manzaralı 63 adet rezidanstan meydana gelen Sianji Residence Bordum projesinde 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere toplam üç farklı tip daire ve dubleks villalardan meydana geliyor.

Sianji Residence Bodrum projesinde yer alan 2+1 daireler 93 ile 180 metrekare arasında, 3+1 daireler ise 109 ile 197 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.

Rezidanslar, sahiplerinin isteğine bağlı olarak dönemsel olarak butik otel tarzında Sianji tarafından işletiliyor ya da %8 Euro bazlı kira garantili kiralanabiliyor. Gelirin %75’ini rezidans sahibi alırken %25’ini işletme alıyor. Rezidans sahipleri satın alma rakamlarını 10 ila 12 yılda geri kazanırken, yatırımları ise ömür boyu 5 yıldızın üstünde bir konseptin içerisinde yer alıyor.