Kategoriler
Proje Haberleri

Sierra Vista Kuşadası sıfır faiz fırsatı ile satışta

Alliance İnşaat firması tarafından hayata geçirilen Sierra Vista Kuşadası projesinde yer alan dairelerin satışları tüm hızıyla devam ediyor. Proje Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Değirmendere Mahallesi’nde hayata geçiriliyor.  Projede sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı sunulan projede satılık daire fiyatları ise 450 bin TL’den başlıyor.

Proje özellikleri neler?

Satışların devam ettiği projede  1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 80 metrekare ile 105 metrekare arasında değişiyor. 1+1 tipindeki dairelerin büyüklükleri brüt 80 metrekare, net ise 61 metrekare olacak şekilde projelendirildi. 2+1 tip daireler ise brüt 105 metrekare, net ise 80 metrekare olacak biçimde inşa ediliyor.

Projede yer alan dairelerde adsl, yangın alarmı, amerikan mutfak, hilton lavabo, yüz tanıma ve parmak izi sistemi bulunuyor. Ayrıca projede ankastre fırın, giyinme odası, intercom sistemi, akıllı ev sistemi, ebeveyn banyosu, set üstü ocak, hırsız alarmı, fiber internet, ankastre mutfak, çamaşır odası gibi bir çok özellik yer alıyor.

Sierra Vista Kuşadası fiyatları ne kadar?

Sierra Vista Kuşadası projesindeki brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip olan 1+1 tipindeki satılık dairelerin fiyatları 450 bin TL’den başlıyor. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 550 bin TL’den başlıyor.

18 ay vade sıfır faiz fırsatı

Projede yer alan 1+1 tip daireler brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip. 1+1 tipindeki dairelere 150 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor. Peşinattan sonra kalan tutar ise 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ödeme yapılarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Projede yer alan 2+1 daireler brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip. 2+1 tipindeki dairelere 200 bin TL peşinat ödeniyor. Peşinattan sonra kalan tutar ise 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ödeme yapılarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Alliance Sierra Vista projesinde çim teraslı çatılar,barbekü alanı, havuz başı şömine, kamelyalar, Türk Hamamı yer alıyor. Projede ayrıca fitness salonu, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, açık spor alanları, oyun salonu, tv, maç, film izleme salonu, yürüyüş alanları, 7 / 24 güvenlik ve kapalı otopark gibi bir çok alan var.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0533 266 80 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.