Kategoriler
Proje Haberleri

Siltaş Comfort satışa çıkıyor

Siltaş Comfort projesi ayrıcalıklı yaşam alanları ve hayata farklı bir bakış açısı kazandıran özellikleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 5.500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 2 blok ve 100 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Siltaş Yapı güvencesi ile yaşama geçirilen proje 5.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 12 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda çeşitli büyüklük ve özellikte 100 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte 3 katlı iki farklı showroom ve tek katlı ticari alanlar da mevcuttur. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel olarak tahsis edilmiş kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projede hayata ekstra konfor sağlayan LifeX konsepti mevcuttur. Bu konsept ile hem daire sahiplerine hem de misafirlerine farklı bir sosyal yaşam deneyimi sunmaktadır. Üstelik ortak alan içerisinde çocuk oyun alanları yer almaktadır. Tüm bloklarda geniş yapıda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Proje kapsamındaki tüm konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Bütün konutlarda ebeveyn banyosu ve geniş balkon alanları yer almaktadır.

Siltaş Comfort konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Sancaktepe İlçesi Osmangazi Caddesi üzerinde inşa edilmektedir. Anadolu Yakası’nın oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafededir. Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, Kuzey Marmara Otoyoluna ve E-5’e 5 dakika ile TEM otoyoluna 6 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Aydos Kalesi’ne 3 dakika, Viaport’a 8, Pendik Marina’ya 12 ve farklı alışveriş merkezlerine 2 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte Teknopark’a 11 dakika, devlet hastanesine 4 ve İlhan Varank Şehir Hastanesi’ne 10 dakika mesafede yer almaktadır.

Siltaş Comfort ödeme seçenekleri nasıl?

Siltaş Comfort projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Ancak projede henüz fiyatlar belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde tüm detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 02 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…