Kategoriler
Proje Haberleri

Siltaş Panorama avantajlı kampanya fırsatı

Siltaş Panorama projesi, şehre değer katan yapılar inşa etmeyi hedefleyen Sİltaş Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Avantajlı kampanya fırsatı devam eden proje, İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Pendik’te denize ve yeşile komşu olarak konumlanmaktadır. Üstelik ilçenin en büyük kentsel dönüşüm projesi olmaktadır. Siltaş Panorama’da devam eden kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanmaktadır. Ayrıca taksitli alımlarda yüzde 5 indirime ek olarak yüzde 40 peşinat ile 24 ay şirket bünyesinde sıfır faizli vade imkanı sağlanmaktadır.

Siltaş Panorama projesinde LifeX konseptli konutlar

Siltaş Yapı, şehre değer katma hedefiyle güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa etmektedir. Şirketin, ismini panoramik deniz ve adalar manzarasından alan yeni projesi Siltaş Panorama’da avantajlı kampanya fırsatları devam ediyor. Bahsi geçen proje 23.000 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde, 7 ve 11 katlı olmak üzere 13 adet blok yükselmektedir. Projede çeşitli büyüklük ve özellikte 650 konut ve 24 ticari ünite yer almaktadır. Projenin yüzzde 65’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılmıştır. Üstelik LifeX konsepti sayesinde yalnızca bir ev değil, komple bir yaşam alanı sunulmaktadır.

İndirimli fiyatlar ve kişiye özel ödeme planları

Siltaş Panorama projesinde devam eden kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanmaktadır. Ayrıca taksitli alımlarda yüzde 5 indirime ek olarak yüzde 40 peşinat ile 24 ay şirket bünyesinde sıfır faizli vade imkanı sağlanmaktadır. Banka kredisi kullanmak isteyenler için de birçok kamu bankası ve özel banka alternatifi sunuluyor. Bunun yanı sıra kişiye özel oluşturulan ödeme planları da mevcuttur.

2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar bahçeli ve havuzlu daire seçenekleri

Bahsi geçen projede 2 artı 1, 3 artı 1, 3,5 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Bu daireler içinde dubleks, havuzlu ve teras bahçeli konut alternatifleri de mevcuttur. Projede metrekare fiyatları 35.000 TL’den başlamaktadır. Daire tiplerine göre ise fiyatlar; 2 artı 1 konut tipleri 3.000.000 ile 4.500.000 TL arasında değişmektedir. 3 artı 1 konut tipleri 4.500.000 TL ile 7.000.000 TL arasında değişmektedir. 4 artı 1 konut tipleri 7.000.000 TL ile 9.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 5 artı 1 konut tipleri fiyatları 10.000.000 TL ile 19.000.000 TL arasında değişmektedir.

Siltaş Panorama’da pek çok farklı ulaşım alternatifi

Siltaş Panorama LifeX konsepti ile komple bir yaşam alanı sunmaktadır. İçerisinde misafir süiti, cep sineması, kafe ve kütüphane yer almaktadır. Bununla birlikte yüzme havuzu, toplantı odası, çocuk oyun odası, fitness salonu ve sauna yer almaktadır. Bu özellikleri ile yaşama ekstra konfor katacak çok sayıda detaylara sahiptir. Bahsi geçen proje, kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi birçok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer almaktadır. Metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika uzaklıktadır. Ayrıca yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede yer almaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…