Kategoriler
Proje Haberleri

Silver Park 36 vadeli ödeme fırsatı

Silver Park 36 projesi doğa ile iç içe olan sakin yapısı ile Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda proje İlker Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yükselen 3 adet konut bloğu ve toplam 36 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İlker Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, modern ve inovatif mimarisi ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Toplamda 3 bloktan oluşan proje, her biri 4 katlıdır ve 36 adet daireye ev sahipliği yapmaktadır. Projede 8 adet 1 artı 1 ve 28 adet 2 artı 1 daire bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekare olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 75 metrekare olmaktadır. Deprem yönetmeliğine uygun yapılan proje, güvenlik açısından 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti ile donatılmıştır. Konut sahipleri için açık otopark alanı da mevcuttur. Projede yer alan muhteşem peyzaj alanı, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar, konut sahiplerinin keyifli zaman geçirmeleri için tasarlanmıştır. Proje, asansör sistemi, hidrofor, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellikle donatılmıştır. Üstelik, daireler arasında ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar, yerden ısıtma sistemine sahip olup, giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir ve modern özelliklerle donatılmıştır. Bunun yanı sıra duşakabin, PVC doğrama, kiler ve spot aydınlatma gibi özellikler dairelerde yer almaktadır.

Silver Park 36 konumu hakkında

Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer alan proje Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İçinde doğayı barındıran ve huzurlu bir konumda yer alan proje, Toki yanı KYK yurdu mevkiinde konumlanmıştır. Üstelik deniz kenarına sadece 800 metre mesafede yer almakla birlikte Karasu merkeze sadece 1 kilometrelik bir mesafededir. Projenin çevresinde birçok alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu yer almaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları da yakın mesafede hizmet vermektedir. Projeye ulaşım kolaylığı sağlayan dolmuş, minibüs ve otobüs durakları da yakındadır.

Silver Park 36 fiyatları ne kadar?

Silver Park 36 projesinde yüzde 50 peşinat ile 18 ay vade imkanı sunulmaktadır. Brüt 85 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(264) 718 44 47 veya 0(532) 331 81 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri ne ulaşmak çin tıklayınız…