Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Sincan Millet Bahçesi ihalesi yapılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara İli, Sincan İlçesi, Sincan Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Sincan Millet Bahçesi ihalesi bugün gerçekleştirilecek. İhale kapsamında Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait sosyal alanlar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer almaktadır.

Hayata geçirilecek olan millet bahçesi projesinin ihalesi  06 Ekim 2020 tarihinde Salı günü Saat: 14:00’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) – Toplantı Salonu yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) adresinde yapılacak. İhale konusu yapım işinin adı Ankara İli, Sincan İlçesi, Sincan Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak geçmektedir.

Projede neler yer alıyor?

3 bin 095,53  metrekare toplam inşaat alanına sahip proje konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecek. Proje içerisinde millet kıraathanesi, büfe, giyinme soyunma odaları, su deposu gibi bölümler yer alacak. 208 milyon 060,98 metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde millet bahçesi genel altyapı işleri ve rekreasyon alanları yapımı işi gerçekleştirilecek. Proje içerisinde yeşil alanlar, meyve bahçeleri, yöreye özgü ürünler ve tema bahçeleri de yer alacak.

Sincan Millet Bahçesi ihalesi ne zaman yapılaca?

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilen Sincan Millet Bahçesi projesinin ihalesi 06 Ekim 2020 tarihinde Salı günü Saat: 14:00’da gerçekleştirilecek. Projeye sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması gerekiyor. Projenin 360 takvim günü içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. İhaleye katılmak isteyen firmalar 06 Ekim 2020 tarihi ve Saat: 14:00’ye kadar teklif verebilecekler.

Tel: 0312 565 20 00