Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş Altınoran projesinde daire özellikleri

Beş etaptan oluşan Sinpaş Altınoran projesi 1 milyon 850 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunuyor. Daire ve rezidans konut tiplerinin bulunduğu büyük projede 2 bin 647 adet daire yer alıyor. Büyüklüğü ile Başkent’e adeta yeni bir semt yaratan projede buz pateni pisti, teleferik sistemi gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.

Dairelerinin akıllı ev istemi ile donatılacağı projedeki dairelerin teslimi, hemen yapılıyor. Projeden konut satın alımlarında yüzde 0,75 faiz oranıyla ödeme imkânı sunulurken projedeki konutlar için 120 ayda 5 bin 200 liralık tutarlarla ödeme seçeneği bulunuyor. Eymir Gölü’ne komşu olan projeye aynı zamanda orman ve şehir manzarası da eşlik ediyor. Turan Güneş Bulvarı ve Konya Yolu’na yakın mesafelerde konumlandırılan proje, kolay ulaşım olanağı sunuyor.

Sinpaş Altınoran‘da daire seçenekleri

Turan Güneş Bulvarı’nda bulunan Sinpaş Altınoran projesindeki 1+1 tipindeki daireler brüt 80 metrekare genişliği ile brüt 108 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki daireler brüt 76,16 metrekare genişliği ile brüt 138 metrekare genişliği arasında alıcılara sunulurken 3+1 tipindeki daireler brüt 193 metrekare genişliğinde, 4+1 tipindeki daireler ise brüt 182 metrekare genişliğinde bulunuyor.

Ayrıca, bir oda ve bir salon dairelerin hem ev hem de iş yeri (home office) konseptindeki tipleri de yer alıyor. Merkezî ısıtma sisteminin kullanıldığı daireler, 3 metrelik tavan yüksekliğine sahip durumda. Dairelerde, bunların yanı sıra, gündelik yaşamı kolaylaştıracak akıllı ev otomasyonları da bulunuyor. 

Sinpaş GYO projesinde konut fiyatları

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Sinpaş Altınoran projesindeki 1 oda ve 1 salon tipindeki daireler 495 bin liradan, 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler 524 bin liradan, 3 oda ve 1 salon tipindeki daireler 1 milyon 88 bin liradan, 4 oda ve 1 salon tipindeki daireler ise 1 milyon 115 bin liradan başlıyor.

Sinpaş Altınoran nerede bulunuyor?

Projenin satış ofisi; Turan Güneş Bulvarı, İlkbahar Mahallesi, Galip Erdem Caddesi Sonu, No: 19-B Oran – Çankaya / Ankara posta adresinde bulunurken proje hakkındaki detaylı bilgi için Sinpaş GYO’nun çağrı merkezini arayabilirsiniz:

444 1974