Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Boulevard Finans Şehir yakında satışa sunulacak

Sinpaş firması hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Firma iki tanesi İstanbul, 1 tanesi Ankara olmak üzere üç adet yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma İstanbul, Anadolu Yakası’nda bir yeni projeyi daha satışa sunmaya hazırlanıyor. Firmanın hayata geçireceği projelerden biri de Sinpaş Boulevard Finans Şehir projesi olacak. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları belli oldu mu? Proje ne zaman teslim edilecek? Proje ile ilgili tüm bu soruların cevapları merak ediliyor.

Ümraniye konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Ümraniye İlçesi,  Çakmak Mahallesi’nde yer alan arsa lanı üzerinde inşa edilecek.  Konut projesinin yakın bir zaman içerisinde satışa sunulması bekleniyor.

Çakmak Mahallesi’nde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilecek olan Sinpaş Boulevard Finans Şehir projesi ile ilgili ön hazırlıklar devam ediyor. Ön hazırlıkların tamamlanmasından sonra projenin kısa süre içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Projenin bina özellikleri, daire tipleri, daire büyüklükleri gibi bilgiler henüz belli değil. Ayrıca projedeki dairelerin fiyatları, ödeme planı, ne zaman teslim edileceği gibi bilgiler de belli değildir. Sinpaş Boulevard Finans Şehir projesi ile ilgili detaylar açıklandığında proje bilgilerine web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Boulevard isimli 2 yeni proje daha yolda

Firma iki yeni projeyi daha hayata geçiriyor. Bu projelerden biri Ankara’da yer alırken bir diğer proje ise İstanbul Finans Merkezi bölgesinde yer alıyor. Ankara İli, Çankaya İlçesi’nde bulunan projenin adı Sinpaş Boulevard Çankaya oldu. Ankara, Çankaya’da inşa edilecek olan projede ön satışlar başlamış durumdadır. Projede 30 ve 15 katlı konut bloklarına yer verilmektedir.

Ankara konut projesi 4 konut bloğundan meydana geliyor. Çankaya konut projesindeki 4 konut bloğundan 2 tanesi ön satışta. Daire tipleri olarak ise konut projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer alıyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya ön satışta

Konut projesinden daire sahibi veya bilgi sahibi olmak isteyenler projenin web sitesi üzerinden form doldurmaları gerekiyor. Sinpaş Boulevard Çankaya proje ile ilgili avantajlı fırsatlardan yararlanmak için  www.sinpasboulevard.com adresi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

İkinci proje ise İstanbul Avrupa Yakası, Küçükçekmece İlçesi, Sefaköy semtinde yeni bir proje daha hayata geçirilecektir. Sinpaş Boulevard Sefaköy adı verilen proje yakın bir zaman içerisinde satışa sunulması bekleniyor.  Sinpaş Boulevard Sefaköy ve Sinpaş Boulevard Finans Şehir projelerinin yakın bir zamanda satışa sunulması planlanmaktadır.

Projeler ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…