Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş Finans Şehir’de süper ödeme planı

Sinpaş başlattığı yeni süper kampanyasıyla İstanbul Finans Merkezi’nin kapılarını aralayacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde yer alan Sinpaş Finans Şehir projesinde başlatılan süper ödeme kampanyası ile 5 bin 240 TL taksitle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Sinpaş Yapı, İstanbul, Anadolu Yakası’nda Finans Merkezi’nin hemen yanı inşa ettiği yeni projesi Sinpaş Finans Şehir’ de yeni kampanyasıyla alıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Toplam 2 bin 550 adet daireden meydana gelen Sinpaş Finans Şehir projesinde dairelerin dışında ayrıca home ofis, ticari alanlar ve 36 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip dev bir şehir parkından meydana geliyor.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde yer alan Sinpaş Finans Şehir projesi yapılacak olan yeni yol bağlantıları ve E5, TEM otoyollarıyla ve yeni açılacak ve halihazırda yapımına başlanmış olan Göztepe Ataşehir Metro hattı ile ulaşımı kolaylaştıracak.

Sinpaş Finans Şehir projesinde meydanı, dev şehir parkı, eğitim ve sağlık kompleksleri, çocuk oyun alanları, konseptli iç bahçeleri, kafe ve restoranları, mağazaları, spor kompleksi ve Çarşısı ile her türlü ihtiyaca cevap verecek biçimde projelendirildi.

İstanbul, Ümraniye’de yer alan Sinpaş Finans Şehir projesi 250 bin metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde yükseliyor.

46 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde 1+0’dan 4+1’e kadar değişen toplam 2 bin 550 dairenin yer aldığı projede daire fiyatları ise 453 bin 330 TL ile 1 milyon 765 bin TL arasında değişiyor.

3 bölümden meydana gelen Sinpaş Finans Şehir projesinde 1. bölüm 2018 yılı Aralık ayında, 2. bölüm 2019 yılı Aralık ayında, 3. residence bölümü ise 2020 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel : 444 1974