Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sinpaş Gökorman projesinde 180 ay vade imkânı

Çekmeköy’e bir dakikalık mesafede bulunan Sinpaş Gökorman projesi iki bloktan oluşurken içerisinde 426 adet daire ve 6 adet ticari alanı barındırıyor. Şile Yolu üzerinde bulunan projedeki satın alımlarda 180 ay vadede yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme seçeneği sunuluyor. Ormana komşu olan proje 11 bin 200 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Sinpaş GYO tarafından yapımına devam edilen proje, Ümraniye ilçe sınırlarında bulunurken projenin 2020 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Projedeki fiyat listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sinpaş Gökorman projesindeki sosyal donatılar

Sinpaş Gökorman projesinde alışveriş yerleri, kafeterya, restoran, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, yoga salonu, pilates salonu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve amfi tiyatro bulunuyor.

11 bin metrekare genişliğindeki komşu park alanının yanı sıra genel alanda yeşil yoğunluğunun hakim olduğu projedeki sitenin içerisinde bulunan göl ise siteye estetik bir değer daha katıyor.

Projede hangi daire seçenekleri bulunuyor?

Balkonlarına yeşil sarmaşıkların eşlik ettiği Sinpaş Gökorman projesindeki 1+1 tipindeki konutlar brüt 75 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki konutlar brüt 105,24 metrekare ile brüt 115,72 metrekare genişlikleri arasında bulunuyor. Ebeveyn banyosunun da bulunduğu dairelerde ankastre beyaz eşya, hazır olarak teslim ediliyor.

Projedeki dairelerde camlarla kaplı şeffaf odalar yer alıyor.

Projedeki ödeme kampanyası

Sinpaş Gökorman projesindeki konut alımlarında yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay vade imkânı tanınıyor. Projedeki 2+1 tipindeki daireler ise indirimle 616 bin liradan alıcısına veriliyor.

Proje nerede bulunuyor?

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşaatına devam eden proje, birçok konuma yakın mesafede bulunuyor. Metro istasyonuna iki dakikalık yürüme mesafesinde yer alan proje, Üçüncü Köprü ve TEM bağlantı yoluna birkaç dakikalık uzaklıkta konumlanıyor.

Çekmeköy’e 1 dakikalık; Çamlıca’ya ve Ataşehir’e 10 dakikalık mesafede yer alan proje; Aşağı Dudullu Mahallesi, Temaşa Sokak, No: 17 Ümraniye / İstanbul açık adresinde bulunurken aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak detaylı bilgiye erişebilirsiniz:

444 1 974