Kategoriler
Kampanyalar

Sinpaş Gökorman’da 0.64 oran ile vade fırsatı

İstanbul ilinin Ümraniye ilçesinde Sinpaş Gökorman projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşıldığı gibi Sinpaş GYO firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Sinpaş Gökorman projesi bünyesinde 426 konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Sinpaş Gökorman projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 75,84 metrekare ile 187,13 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Sinpaş Gökorman projesi tarihinin en düşük kredi oranını alıcılarına sunuyor. Bu fırsatta söz konusu olan projede ilk 12 ay ödeme yapılmıyor. Buna ek olarak 180 ay yalnızca 0.64 faiz oranı ile konut sahibi olmak mümkün.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Sinpaş Gökorman projesinde bulunan 1+1 konutlar 616 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 dairelerin fiyatları ise 838 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler de 1 milyon 185 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 konutların fiyatları 1 milyon 492 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.