Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sinpaş GYO’dan “Bir daha bu oranlar gelmez” kampanyası

Sinpaş GYO, yarım asırdır gayrimenkul sektöründe güven ve istikrarın sembolü olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Bununla birlikte Sinpaş, kazançlı bir yatırım yapmak ve ev sahibi olmak isteyenler için “Bir daha bu oranlar gelmez” dedirtecek Yeni Konut Finansman Modeli çerçevesinde avantajlı vade oranları sunuyor. Şirket bu kampanyayla 0,69 oran ve 15 yıl vade imkanıyla herkesi özgün projeleriyle tanıştırmaya hazırlanmaktadır.

Sinpaş GYO ile konut sahibi olmak için avantajlar

Şirket tarafından 0,69 oran ve 15 yıl vadeyle konut sahibi olmak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunulmaktadır. Üstelik hemen teslim seçeneği sunulan projelerin de bulunduğu kampanyayla, ilk 3 yıl düşük taksit ödemeleriyle uygun oranlarla kazançlı bir şekilde konut sahibi olma ve yatırım yapmanın kapıları da aralamaktadır.

3. çeyrek sonunda lansman yapılması planlanıyor

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet ÇelikYeni Konut Finansman Modeli hakkında açıklamada bulunmuştur. Ahmet Çelik;“Kampanyaya Sinpaş olarak 14 projemizle katılıyoruz. Sektör için bu büyük adımı çok kıymetli buluyor ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulunmuştur.”

Çelik, konut piyasasında sıkça gündeme gelen fiyatların yüksek seyri hakkında da açıklama yapmıştır. Buna göre Çelik; “Artan maliyetleri düşündüğümüzde konut fiyatlarının düşmeyeceğini öngörüyoruz. Ayrıca ilk 3 yıl düşük taksit ödemeleriyle kampanyanın orta gelirliler için büyük fırsat sunduğunu düşünüyoruz. Kampanyayla birlikte satış ofislerimizde yaşadığımız yoğunluk ve gelen talep nedeniyle 3. çeyrek sonunda lansmanını yapmayı planladığımız 3 yeni projemizin ön satışlarına da talepleri karşılamak için erken başlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullanmıştır.

Aile yapısına uygun projeleriyle öne çıkıyor

Kampanya çerçevesinde satışa sunulan İstanbul’da Koru Aura, Metrolife, Boulevard Sancaktepe, Gökorman, Liva Turkuaz, Aydos Country, Bosphorus City, Metro Life Premium, Ankara’da Boulevard Çankaya, Ege Vadisi, Marina Ankara, Altınoran, Bursa’da Bursa Modern ve Denizli’de AquaCity Denizli projelerinin ortak özelliği ise günün koşullarına uygun olarak her detayıyla şekillenen projeler olmalarıdır. Bütün aile bireyleri düşünülerek tasarlanan projelerin her biri kendine has özelliklere sahiptir. Ayrıca bulunduğu bölgeyi geliştirecek donatı ve imkanları ile öne çıkmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…