Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş Marina Ankara 58 bin TL peşinatla

Sinpaş tarafından Ankara, Çankaya, Oran’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Sinpaş Marina Ankara projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Hem Marina havası, hem de Eymir manzarasına sahip proje 125 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde konumlanıyor.

Toplam 2 bin 518 adet daireden meydana gelen projenin ilk etabında 3 blokta 912 adet daire yer alıyor. Blokların iki tanesi 39 katlı, bir tanesi ise 44 katlı olarak projelendirildi. 

Çevresindeki okul ve hastanelere yürüme mesafesinde yer alan projeye üç adet göl manzarasına ODTÜ Ormanı da eşlik ediyor. Sinpaş GYO tarafından yaşama kazandırılan projedeki kalan son smart 2+1 dairelerin satışları devam ediyor. Projede yer alan smart 2+1 dairelere 58 bin TL peşinat ödeyerek sahip olmak mümkün.

Sinpaş Marina Ankara projesindeki daire seçenekleri

Sinpaş Marina Ankara projesindeki dairelere Ankara’nın sonsuzluğa uzanan turuncu bozkırının mavi gökyüzüyle buluşan manzarası eşlik ediyor. Projedeki daireler ankastre beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor.

1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 , 5+1 , 6+1 , 7+1 , 2,5+1 tipinde bir çok daire tipinin yer verildiği projede her aileye hitap eden daireler yer alıyor. Projedeki 1+1 tipindeki daireler 82 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki daireler 94 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler ise 124 metrekare büyüklüğe sahip. 

Projede hangi ödeme seçenekleri yer alıyor?

Projede yer alan smart 2+1 daireler 58 bin TL peşinatla satışa sunuluyor. Projede daireler 568 bin TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede smart 2+1 dairelerden birine sahip olmak için peşinatı ödedikten sonra kalan tutar Sinpaş Finansman Sistemi ile 60 ay vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca yüzde 0.79 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçenekleri ile daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Projede hangi sosyal donatılar bulunuyor?

Sinpaş Marina Ankara projesindeki bir çok sosyal alan yer alıyor. Çankaya, Oranda yer alan projede kaydıraklı geniş yüzme havuzu, güneşlenme alanı, açık yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, masalar, kano, su kanyonu, tenis kortu, spor salonu, koşu parkurları, futbol sahası, basketbol sahaları, buz pateni, yapay kum plajı, SPA, Türk hamamı, kuaför, kafeterya, restoran, teleferik gibi pek çok sosyal alana yer veriliyor.

Ayrıca, site sakinleri teleferiğe binebilir veya skywalk ile uçan balonun içinden şehir manzarasının tadını yükseklerde çıkarabilir. Projedeki sosyal olanaklar bunlarla sınırlı değil. Bu özelliklerin yanı sıra 2.5 kilometre uzunluğunda bir parkur bulunuyor. Site sakinleri, 2.5 kilometre uzunluğa sahip yürüş parkurunda vadi manzaralarının eşliğinde yürüyüş gerçekleştirebiliyor.

Proje nerede yer alıyor?

ODTÜ Ormanı ve Eymir Gölü’ne çok yakın bir yerde konumlandırılan proje AVM’ye ve Konya Yolu’na 3 dakikalık, Eskişehir Yolu’na 10 dakikalık, Atakule’ye 7 dakikalık, özel hastaneye ise 2 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Proje Milli Savunma Bakanlığı Lojmanları ve TRT Genel Müdürlüğü’nün arkasında, Sinpaş Altın Oran projesinin hemen yanında yer alıyor. Turan Güneş Bulvarı, İlkbahar Mahallesi, Galip Erdem Caddesi Sonu açık adresinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz.

444 1 974