Kategoriler
Emlak Haberleri

Sinpaş Metaverse evrenine adım atıyor

Sinpaş GYO, son dönemlerde ilgi odağı haline gelen Metaverse evrenine adım atıyor. Dijitalleşme yatırımlarıyla dikkat çeken marka, şimdi de Sinpaş – MetaVision iş birliğiyle Sinpaş metaverse evrenindeki yerini alıyor.

Sinpaş, gayrimenkul sektöründe lider şirketlerden biridir. Bahsi geçen şirket, sektöre yenilikler getirmeye devam ediyor. Sinpaş, 1974’ten beri hayata geçirdiği projelere on binlerce insanı ev, ofis ve işyeri sahibi yapmıştır. Bunun sonucunda yarım asırlık deneyimini sanal dünya Metaverse’e taşıyor. Şirket bu doğrultuda Metaverse çalışmaları için MetaVision firması ile iş birliği yapmıştır. Üstelik Sinpaş’ın sanal dünya projeleri en iyi kullanıcı deneyimini ve gerçeğe en yakın görüntü kalitesini sağlamak için Unreal Engine 5 ile geliştirecektir.

“Çağın ötesindeki yeniliklerle sektörü zirveye taşıyoruz”

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş’ın, yalnızca imza attığı projelerle değil çağın ötesinde yaklaşım ve yatırımlarıyla sektörü zirveye taşıyan bir marka olduğunu belirtmiştir. ayrıca Çelik; “Dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarımızın bir parçası olarak Metaverse evrenine adım attık. Oldukça yeni ve heyecanlı evrende tüketicilerimizle buluşmak ve yeni nesil teknolojilerin içinde bulunmak bizim için çok önemli. Çağımızın gerekliliği olan dijital süreçlere yönelik yenilikleri takip ediyoruz. Üstelik bu doğrultuda sektörümüzü de dahil etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sinpaş Metaverse evreninde neler var? 

MetaVision dünyası; MetaStreet, Metaland, Tron ve Vision olmak üzere 4 ana alandan oluşmaktadır. Bu alanlarda kullanıcılara MetaStreet alanında sanal ticaret, sanal reklamcılık olanağı sunmaktadır. Metaland alanında kendi yaşam alanları ile beraber yaşam deneyimi sağlamaktadır. Tron alanında beraber görev yaparak ve oyun oynayarak kazanım olanağı sağlanmaktadır. Ayrıca Vision alanında konser, canlı e- spor etkinliklere katılım fırsatı sağlanmaktadır. Metastreet alanı; MetaStore ismiyle çeşitli sanal mağazalardan ve MetaBillboard ismiyle sanal reklam panolarından oluşan bir konsept caddeler bölgesi olmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…