Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş Metrolife’da 180 ay vade ile ev

Sinpaş tarafından İstanbul, Sancaktepe’de hayata geçirilen Sinpaş Metrolife projesinde faizler düştü vadeler ise uzadı. Daha önce 120 aya kadar varan vade seçenekleri ile daire sahibi olma fırsatı sunulurken şimdi artık 180 aya varan vade seçenekleri ile de daire sahibi olunabiliyor.

Kamu bankalarının faiz indiriminden sonra inşaat sektöründe de canlanmalar olmaya başladı. İnşaat firmaları da bankalarla anlaşma yaparak vatandaşa daha uygun faiz oranları ile daire satabilme fırsatını elde etmiş oldu. Bu firmalardan biri de Sinpaş oldu, firma Sinpaş Metrolife projesinde 180 aya varan vade seçenekleri ile daire sahibi olmak mümkün.

İstanbul Anadolu Yakası, Sancaktepe’de hayata geçirilen projede yer alan yüzme havuzu projenin çatısında yer alması ile fark yaratıyor. Hemen girişinde alışveriş merkezi, hemen önünden geçen metrosu ve karşısında yer alan şehir parkı ile proje farklılığını gösteriyor.  Projenin 2020 yılı 4. çeyreğinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Toplam 554 adet konutun bulunduğu konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise şöyle; 1+1 dairelerin alanları 60 metrekare, 2+1 konutların alanları 85 metrekare, 3+1 konutların alanları 121 metrekare ve 4+1 konutların dairelerin büyüklükleri de 207 metrekare olarak tasarlandı.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Sinpaş Metrolife projesinde yatırımcıyı daire sahibi yapmak için yeni fırsatlar sunulmaya devam ediliyor. Projede 0.99 faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor. Firma bünyesinde 180 aya varan vade seçeneklerinin sunulduğu  projede peşin ödeme yaparak daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Az katlı mimarisi ile dikkat çeken proje Üsküdar’a 27 dakika, Zincirlikuyu’ya 45 dakikada mesafede yer alıyor. Proje Abdurrahmangazi Mahallesi, Asır Caddesi, No: 32, 34791 Sancaktepe / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Sosyal alanlar neler?

2+1 daire fiyatlarının 478 bin TL’den başladığı Sinpaş Metrolife projesi içerisinde bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, park alanı, alışveriş merkezi, kapalı otopark, yüzme havuzu, güneşlenme alanları, süs havuzları, çocuk oyun alanı gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 1 974