Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Metrolife’ta 0.64 vade oranı

İstanbul şehrinin Sancaktepe ilçesinde Sinpaş Metrolife projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Sinpaş GYO firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşacak şekilde tasarlandı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor.

Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Sinpaş Metrolife projesi bünyesinde 554 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede on iki katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Sinpaş Metrolife projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Konutların büyüklükleri ise 61 metrekare ile 256 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Söz konusu olan projedeki konutlar için ilk 12 ay ödeme alınmıyor. Sinpaş Metrolife projesi için 180 ay vadelendirme fırsatı sunuluyor. Buna ek olarak söz konusu olan vadelendirmede 0.64 faiz oranı uygulanıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Sinpaş Metrolife projesinde bulunan 1+1 konutlar 400 bin 247 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 dairelerin fiyatları ise 767 bin 625 TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler de 886 bin 931 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen konutlardan 4+1 olanlar da 2 milyon 148 bin 876 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.