Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş Yalı Vadi ön talep topluyor

Ankara’nın en önemli bölgelerinden biri olan Çankaya İlçesi’nde Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinin yeni etabı lansman fiyat fırsatları ile satışa sunuluyor.  Çankaya, Oran’da bulunan alan üzerinde inşa edilecek olan Marina Ankara Yalı Vadi projesinde ön talep toplama süreci başlamış durumda.

Marina Ankara projesinin bir yeni etabı olan Sinpaş Yalı Vadi Marina Ankara projesi lansman fırsatlarıyla satışa sunuluyor. Geniş balkonları ile dikkat çeken bu yeni etaptaki konut bloklardan daire sahibi olmak isteyenler daha iyi konum ve daha uygun şartlarda daire sahibi olmak için projenin web sitesi üzerinden ön talep formunu doldurarak başlamak mümkün.

Turan Güneş Bulvarı, M.S.B. Lojmanları arkasında yer alan arsa alanı üzerinde yükselecek olan projede toplam 120 adet daire yer alıyor.

15 katlı iki adet konut bloğundan meydana gelen projenin her katında dört adet daire yer alacak. toplam 16 konut bloğundan oluşuyor. Projede sınırlı sayıdaki dairelere lansman fiyatları ile sahip olmak için fırsatlar devam ediyor.

Marina Ankara Yalı Vadi projesinde  3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam iki farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projede yer alan bu dairelerin büyüklükleri ise geniş ailelere hitap edebilecek büyüklükte tasarlanan 130 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin yer verildiği Marina Ankara Yalı Vadi projesinde yer alan 3+1 ve 4+1 tip dairelerin fiyatları henüz belli olmadı.

Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, güvenlik, göl manzarası, vadi manzarası, kapalı otopark  gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Marina Ankara Yalı Vadi projesi nerede?

Ankara İli, Çankaya İlçesi’nde yer alan proje İlkbahar Mahallesi, Turan Güneş Bulvarı, Milli Savunma Bakanlığı Lojmanları Arkası, Galip Erdem Caddesi Sonu, Oran Çankaya / Ankara adresinde yer alıyor.

*Haberde yer alan resim Marina Ankara projesine aittir.

Tel: 444 1 974