Kategoriler
Emlak Haberleri

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ikinci şubesini Keçiören’de açtı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı şirketi ile Sinpaş tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile bütün gelir gruplarına tasarruf etme fırsatı vermektedir. Bahsi geçen şirkete yoğun ilgi gün geçtikçe artış göstermeye devam etmektedir. Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı, 22 şehirde 31 şube ile hizmet verdiklerini aktarmıştır. Ayrıca Onarlı; “2023 yılında Sinpaş markasının 50. yılını kutlamaya hazırlanıyoruz. Bu süreçte 50 şubeye yükselme hedefimiz var. Fakat talepler böyle yoğun devam ederse bu hedefimizi planlanandan önce gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

50 yıllık marka değeri ve güven

Onarlı, Sinpaş’ın tecrübesi ve adının verdiği güvenin tasarruf için alternatif arayışındaki müşterilerce olumlu karşılandığına değinmiştir. Ayrıca Onarlı; “Türkiye’nin en köklü şirketlerinden biriyiz. Şirketimizin mevcut marka değeri ve itibarı neticesinde, tasarruf finansmanı sektöründe yatırım yapmak isteyenlerden oldukça fazla ilgi görüyoruz.” dedi.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Ankara’da 3. şube hazırlıklarına başlandı

Genel Müdür Merve Onarlı, Ankara’da uzun yıllardır sevilen özgün konut projeleriyle yer aldıklarını bildirmiştir. Bununla birlikte Onarlı; “Yapı Tasarruf Sandığı için ilk şubemizi Sıhhiye’de açmıştık. Şimdi ise Keçiören’de ikinci şubemizi açtık. Ankaralı müşterilerimizin gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Daha iyi hizmet verebilmek ve daha ulaşılabilir olmak amacıyla müşterilerimiz için Ankara’da yeni bir şube daha açma hazırlık çalışmalarına başladık.” dedi.

Onarlı, ilerleyen süreçlerdeki dönem planları hakkında da bilgi vermiştir. Buna göreOnarlı; “Şu an 22 kentte 31 şube ile hizmet sağlıyoruz. 2023 yılı için planladığımız 50 şubeye ulaşma hedefimiz mevcut. Talepler bu şekilde yoğun devam ettiği sürece planlanandan önce gerçekleştireceğiz.” Dedi.

Tasarruf planları büyümeye devam ediyor

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Türkiye’nin bütün noktalarında bütün gelir gruplarından müşterilerine özel sağladığı Çekilişli ve Serbest Planlı Tasarruf Modelleri ile dileyen herkese konut ve araç kategorisindeki finansal ihtiyaçlarını, bütçelerine uygun biçimde karşılama fırsatı sunmaktadır.

Sinpaş’tan 30 Kasım’a kadar geçerli kazandıran kampanya

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığıbirikimlerini kazanca çevirmek isteyenlere çeşitli kampanyalarla daha fazla kazanç fırsatı sağlamaktadır. Sinpaş’ın 30 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli yeni kampanyasıyla tasarruf edecekler için hizmet bedelinde yüzde 50 indirim sağlanmaktadır. Üstelik ödemelerin sekizinci ayında teslim garantisi verilmektedir. Sadece 2.000 kişiyle sınırlı olan kampanyayla diledikleri konumda bankasız ve faizsiz ödeme planlarıyla ev, iş yeri ya da araç satın almak isteyen müşteriler; isterlerse farklı tasarruf planlarını da seçerek çekilişle şanslarını deneyebiliyor. Ayrıca sabit veya az az artan taksitlerle ödemelerini yapabiliyor. Bununla birlikte teslimat tarihlerini öne çekebilecekleri farklı planlarla da ilerleyebiliyorlar.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…