Kategoriler
Emlak Haberleri

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile teslimde öde kampanyası

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile Sinpaş, her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunmaktadır. Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyasıyla hizmet bedelini peşin ödeme fırsatına sahip olmayan müşterilerine de tasarruf imkanı sağlamaktadır. Şirket konut, iş yeri, araç alımları veya yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik faizsiz finans desteği sağlamaktadır. Bununla birlikte yurt dışındaki Türk vatandaşlarına da online hizmet sunmaktadır.

Peşinatı yetersiz olanlara yatırım fırsatı

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, bankasız ve faizsiz konut, iş yeri, araç satın almak isteyen müşteriler için yeni kampanya başlatmıştır. Müşteriler hizmet bedelinin bütçelerine uygun miktarını üyelik aşamasında yatırıp, ödemelerinin kalanını teslimat ayına kadar erteleyebilecekler. Bu kampanya hizmet bedelini peşin ödeme imkanına sahip olmayan, fakat tasarruf sistemi üzerinden konut veya araç sahip olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayacaktır. Üstelik bu kampanyadan yararlanmak da oldukça kolay. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı şubelerine başvurabilirler. Bunu yanı sıra online hizmet ağıyla da tasarruf danışmanlığı hizmeti alabilmektedirler.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile gurbetçiler de tasarruf yapıyor!

Sinpaş güvencesiyle tasarruflarını değerlendirmek isteyen gurbetçiler de Yapı Tasarruf Sandığı’nın online hizmetlerine oldukça ilgi göstermektedir. Sinpaş’ın danışmanlık hizmetiyle Kanada, ABD, Almanya, Belçika, Fransa, Azerbaycan, Bulgaristan’da yaşayan Türk vatandaşları tasarruflarını değerlendirebiliyor. Bununla birlikte İran, Somali, Tanzanya ve Türkmenistan’da yaşayan vatandaşlar da tasarruflarını değerlendirebilmektedir.

Bankasız, faizsiz bütçeye uygun ödeme planları

Sinpaş güvencesi ile, “Planlı Tasarruf Modeli, Avantajlı Tasarruf Modeli, Esnek Tasarruf Modeli” gibi tasarruf yöntemleri sunulmaktadır. Bu yöntemleriyle dileyen herkese finansal ihtiyaçlarını karşılama fırsatı sağlamaktadır. Tüm gelir gruplarından isteyen herkes, bütün ihtiyaçlarını; kişiye özel ödeme seçenekleri, yatırım tutarına özel teslim tarihleri, hızlı, kolay ve en uygun maliyet olanakları sağlanan kampanya ile karşılayabilmektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…