Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sinpaş’tan yılın son kampanyası

Gayrimenkul sektöründe öncü firmalarından biri olan Sinpaş, Sinpaş 2018 yılı fiyatları ile herkesi konut sahibi yapmayı hedefliyor. Sinpaş projelerinden daire sahibi olmak isteyenlere firma kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Sinpaş 2018 yılının son günlerinde hem ülke ekonomisine katlı sağlamak, hem de daire almak isteyenlere en uygun şartları sunmak amacıyla yılın son kampanyasına başladı.

Sinpaş GYO tarafından 15 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek olan “Son dakika” kampanyası, İnşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadan yüzde 30’un üzerinde bir avantajla ev sahibi yapıyor. İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli illerinde bulunan bütün projelerinde geçerli olacak kampanya üstelik yüzde 0,98 vade oranı ve 120 ay için geçerli olacak.

Firma yetkilileri tarafından inşaat sektöründe maliyetlerin artmasına rağmen bu kampanya ile yükselen maliyetlerin yansıtılmayacağı ancak 2019 yılından itibaren sektördeki fiyat artışlarının yansıyacağını, dolayısıyla 2018 fiyatlarıyla konut alımının çok daha karlı hale geleceğini belirtildi. Bu nedenle Sinpaş’ın bu kampanyası ile daire sahibi olmak isteyenler için yüzde 0,98 vade oranı ve 120 ay vade ile daire sahibi olmak için son fırsat olduğu belirtildi.

Sinpaş 2018 yılını yaklaşık 1.350 bağımsız bölüm satışı ve 987 milyon TL brüt satış cirosu ile kapatacak. Sinpaş, 2018 yılı içinde toplamda 7 projede 4 bin 691 bağımsız birimin yapımına başladı. Toplam değeri 4 milyar TL civarında olan 13 projenin satışı halen devam ediyor. Firmanın İstanbul’da Finans Şehir, Queen Bomonti, Metrolife, Gökorman, Sinpaş Country projeleri, Ankara’da Altınoran, Marina Ankara ve Ege Vadisi projeleri, Bursa’da Bursa Modern ve Denizli’de ise Aqua City projeleri alıcılarını bekliyor.