Kategoriler
Proje Haberleri

Şıralık Şehr-i Naz satışları başladı

Şıralık Şehr-i Naz projesi seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kuşçuoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda villa tipinde 4 artı 1 konutlar mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kuşçuoğlu İnşaat kalitesi ve güvencesi ile hayata geçirilen projede 8 adet blok yer almaktadır. Söz konusu bloklarda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar mevcuttur. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 193 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 183 metrekare olmaktadır. Villalarda 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Her villanın kendine özel bahçe alanı bulunmaktadır. Su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villalarda 2 adet banyo yer almaktadır. Banyoların içerisinde ise duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Şıralık Şehr-i Naz konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Şıralık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehrin gürültüsünden uzak doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. Düzce Adalet Sarayı, Emniyet Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi Kültür Merkezi yürüme mesafesindedir. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Şıralık Şehr-i Naz fiyatları ne kadardır?

Şıralık Şehr-i Naz projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 193 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 514 65 85 veya 0 (553) 769 01 89 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…