Kategoriler
Proje Haberleri

Sirius Florida İzmir satışta

Sirius Florida İzmir projesi sağlam zemini ve temiz havası ile İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje “hayallerini sağlama alanların tercihi” sloganıyla yola çıkan Sirius İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında bahçeli dubleks ve flat teraslı daireler olmak üzere toplam 166 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sirius İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen proje bitiş nizamlı, yatay mimariye sahip 11 katlı bina yükselmektedir. Bu bina içerisinde bahçeli dubleks ve flat teraslı daireler olmak üzere toplam 166 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 62 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 46 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. 3 katlı olan kapalı otopark içerisinde elektrikli araçlar için şarj ünitesi yer almaktadır. Eşsiz manzarası ve mimari yapısı ile dikkat çeken proje aynı zamanda zengin peyzaj alanları ile de öne çıkmaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde kapalı çocuk oyun odası, basketbol sahası, kapalı ve açık yüzme havuzu, su ve yürüyüş yolları, çocuk parkı, fitness salonu, sauna, cep sineması ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerin iç donanımları içerisinde üçlü ankastre mutfak seti, vestiyer ve duşakabin yer almaktadır.

Sirius Florida İzmir nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in yükselen değeri Çiğli İlçesi Yakakent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik cadde üzerinde konumlanan proje dolmuş, minibüs ve otobüs duraklarına yakın konumda yer almaktadır.

Sirius Florida fiyatları ne kadar?

Sirius Florida projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, bulunduğu kata ve konuma göre farklılık gösterebilmektedir.

Brüt 96 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 850 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca projenin teslim tarihi 30 Haziran 2025 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız…