Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sirius Luxury Villas yüzde 50 peşinat kampanyası

Sirius Luxury Villas projesi farklı beğeni ve tercihlere hitap edecek biçimde tasarlanan villa, daire ve mağaza alternatifleri sunmaktadır. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Özsubaşı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.833 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 28 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 6 artı 1 seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özsubaşı İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 6.833 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bahsi geçen projede toplam 28 adet konut yer almaktadır. Bu konutlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 daire seçenekleri ile 4 artı 1 ve 6 artı 1 villa seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 62 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 85 metrekaredir. 4 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 210 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 310 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Misafir otoparkı ile birlikte her daire için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal faaliyet alanları içerisinde müstakil açık yüzme havuzu, buhar odası, hamam, sauna ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Dış özellikler içerisinde fiber internet, intercom sistemi, kablo TV ve uydu sistemi yer almaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan konut yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Her konutta gömme dolap, alüminyum doğrama, vestiyer ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Üstelik tüm konutlarda geniş teras alanları yer almaktadır. Villa tipi konutlara özel ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur.

Sirius Luxury Villas konumu hakkında

Söz konusu proje, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Soğucak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Üstelik yakın çevresinde geniş yeşil alan yer almaktadır. Park alanı, eczane, okullar, semt pazarı ve üniversite gibi lokasyonlara yakın mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları projeye çok yakın mesafededir.

Sirius Luxury Villas fiyatları ne kadar?

Sirius Luxury Villas projesinde yüzde 50, kalanı teslimde kampanyası mevcuttur. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.750.000 TL’den satışa sunulmaktadır. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmaktadır. 4 artı 1 villa tipi konutların fiyatı 15.000.000 TL’den satışa sunulmaktadır. Ayrıca 6 artı 1 villa tipindeki konutlar 17 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Söz konusu projenin teslim tarihi ise Ağustos 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(256) 219 81 47 veya 0(542) 401 57 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…