Kategoriler
Proje Haberleri

Sky Light Villaları Ağustos 2023’te teslim

Sky Light Villaları projesi güvenli, dayanıklı, ferah ve lüks bir yaşam fırsatı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Sky İstanbul İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.034 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 4 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Sky İstanbul İnşaat’a ait proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sky İstanbul İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 1.034 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 2 adet blok yükselmektedir. Bu blokların her birinde 2 adet villa bulunmakla birlikte toplamda 4 adet villa yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Her villanın ise 258,5 metrekarelik bir arsa payı mevcuttur. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 302 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 250 metrekare olmaktadır. Site güvenliği 7/24 kamera sistemi ile sağlanmaktadır.​ Yüksek tavanlı ve asma tavanlı villaların her birinde 2 adet açık otopark mevcuttur. Tüm villalara özel bahçe kullanım alanı yer almaktadır.

Deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan villalar, konforlu ve kaliteli bir yaşam alanı sunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; hamam, sauna, spa merkezi ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Lake soft malzemesi ve akrilik soft kapaklar kullanılarak şık ve kullanışlı mutfak dolapları tasarlanmıştır. Ayrıca villaların zeminleri, 60×120 seramiklerle kaplanmıştır. Villalarda veranda için elektrik, priz ve TV hatları çekilmiştir ve aynı zamanda klimalar mevcuttur. Geniş bir çamaşır odası, giyinme odası ve gömme dolaplar, her türlü giysi ve eşyanız için yeterli alan sağlamaktadır. Bunun yanı sıra küvet, özel bir ebeveyn banyosu ve teras mevcuttur. Spot aydınlatma, şömine, PVC doğrama ve kiler gibi özellikler yer almaktadır.

Sky Light Villaları konumu hakkında

Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer alan proje İstiklal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu villalar konumu itibarıyla doğa manzarasına sahiptir. Sosyal yaşam alanlarına yakınlığıyla da çok prestijli bir konumda yer almaktadır. Aynı zamanda hastane ve okullar yakın mesafededir. Cadde54 ve Serdivan AVM gibi eğlence alanlarına yürüme mesafesindedir. Kampüs ile arası 5.7 kilometre olup arabayla 10 dakikalık mesafededir.

Sky Light Villaları fiyatları ne kadar?

Sky Light Villaları projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 302 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 11.000.000 TL ile 11.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Ağustos 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(538) 861 53 30 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…