Kategoriler
Proje Haberleri

Skyland İstanbul fiyat

İstanbul ilinin Şişli ilçesinde Skyland İstanbul projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Eroğlu Gayrimenkul firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje yüksek ve modern mimarisi ile bölgedeki dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda.

Skyland İstanbul projesi yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çeken proje aynı zamanda da zaman sıkıntısı olan konut tüketicilerine avantaj sağlıyor. Kırk beş katlı bloklardan meydana gelen proje bünyesinde bin 129 konut barındıracak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutlar nerede hayata geçirildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar Huzur Mahallesi’nde hayata geçirildi. Skyland İstanbul projesinde yer alan konutlar Türk Telekom Arena Bağlantı Yolu’nda yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Skyland İstanbul projesinde yer alan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösteren daire tiplerinden oluşuyor. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 85 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Skyland İstanbul projesinde yer alan 1+1 daireler 1 milyon 165 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Bahsi geçen projedeki 2+1 dairelerin fiyatları ise 2 milyon 93 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 3+1 daireler 2 milyon 975 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Son olarak da projedeki 4+1 dairelerin fiyatları 6 milyon 307 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunulmakta.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.