Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Skyland İstanbul yılbaşı kampanyası

Yılbaşı kampanyası kapsamında Skyland İstanbul projesinden rezidans ve ofis satın alacaklar peşinatsız yüzde 0,49 oranlı 60 aya varan vadelerle ödeme seçeneği sunuluyor. Öte yandan projeden ofis satın alacaklar 50 ay vade farksız ödeme planını oluşturabiliyor. 

 Skyland İstanbul‘da konut satın almanın yanı sıra kiralama seçeneği de yer alıyor. Projelerin tapusu hemen teslim ediliyor. Projede restoran, fitness, wellness ve SPA merkezi gibi sosyal donatılar bulunuyor. Projedeki 3 bin 500 kapasiteli otopark yer alırken bisiklet ve motosiklet kullanıcılarına özel park alanları ve elektrikli araç şarj istasyonu da projede hazır durumda. 

Skyland İstanbul‘da ödeme seçenekleri

Projedeki ofis ve rezidanslarda yüzde 0,79 faiz oranlı 180 aya varan vadelerle ödeme planı da oluşturulurken bu faiz oranı düşürüldü. Kampanya kapsamında oluşturulan yeni ödeme planında, Skyland İstanbul projesinden konut satın alacaklar peşinatsız yüzde 0,49 faiz oranıyla 5 bin 700 liradan başlayan taksitleri 60 aya varan vadelerle ödeyebiliyor. Bu ödeme seçeneği 255 adet konutla sınırlı. 

Yeni yıl kampanyası kapsamında, ayrıca, ofis satın alacaklara 9 bin 700 liradan başlayan taksitlerle faizsiz 50 aya varan vadelerle ödeme imkânı sunuluyor.

Eroğlu Gayrimenkul’ün imzasının bulunduğu projedeki ofisler 83 metrekare genişliği ile 4 bin 500 metrekare genişliğine varan seçeneklerle sunuluyor. Projedeki ofislerin tavan yüksekliği 8 metreye kadar yükseliyor.

Proje nerede bulunuyor?

TEM otoyolundan özel girişe sahip tek proje olma özelliğini taşıyan Skyland İstanbul projesi Fatih Sultan Köprüsü’ne yakın bir mesafede bulunuyor. 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne bağlantı yolları üzerinde yer alan proje, Yenikapı-Hacıosman metro hattının yanın inşa edilmiş vaziyette.

Projede, ayrıca, TEM ve Cendere Caddesi’nden Ayazağa ve Maslak’a kolay çıkış sağlayan özel giriş ve çıkışları bulunuyor. Proje; AVM’lere, havalimanlarına, okullara, hastanelere, eğlence yerlerine yakın mesafede yer alıyor. 

Huzur Mahallesi Cendere Caddesi No: 114, 34396 – Sarıyer / İstanbul açık adresinde bulunan projenin detayları için aşağıdaki telefon numaralarını tuşlayabilirsiniz:

Satış ofisi: 0212 289 89 99

Kiralama ofisi: 0212 652 32 32