Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Skyland İstanbul’dan kampanyaya destek

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde konutta indirim kampanyasına destek verdi.

Kamunun KDV ve tapu harcı indirmesi, sonrasında kamu bankalarının faiz indirimine Eroğlu Gayrimenkul, Skyland İstanbul projesi ile destek verdi.

Kampanya kapsamında peşin ve banka kredili satın alımı yapılması durumunda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. İnşaat sektörünün önde gelen kuruluşlarının başlatmış olduğu kampanya dahilinde de kampanyaya destek veren Skyland İstanbul projesinden bu şartlarda daire sahibi olmak için son gün 15 Haziran 2018 tarihi olarak belirlendi.

Skyland İstanbul projesinde yüzde 5 peşinat ve yüzde 0,98’den başlayan faiz oranları ile daire veya ofis sahibi olmak mümkün.

Bu kampanyanın dışında ayrıca satışların devam ettiği Skyland İstanbul projesinde daireler için 84 ay vade ve yüzde sıfır faiz, ofisler için ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile daire veya ofis sahibi olmak mümkün. Projede satışa sunulan rezidans ve ofislerin teslimleri hemen yapılıyor.

1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri bulunan Skyland İstanbul projesindeki Tower Residence, Sky Residence ve Teras Evler bloklarında ince detaylarla döşenmiş daireleri, sosyal yaşam alanlarıyla stresten uzak, yemyeşil bir hayatı merkezine alıyor.