Kategoriler
Proje Haberleri

Soft Şile lansman fiyatlarıyla satışta

Soft Şile projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Şile İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. 8.000 metrekarelik alan üzerinde 24 adet villa ve 8 adet ticari alan bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

8.000 metrekarelik alan üzerinde 24 adet villa ve 8 adet ticari alan bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 272 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 2 villaların net büyüklüğü 237 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca villalar elektrikli araç şarj istasyonuna sahiptir. Her villanın kendine ait yüzme havuzu ve özel bahçeleri bulunmaktadır. Jeneratör, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra her villanın kendisine ait geniş terasları yer almaktadır.

Soft Şile konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Şile İlçesi Çayırbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok market ve semt pazarı bulunmaktadır. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Soft Şile projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 272 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 villaların fiyatları 12 milyon 900 bin TL ile 17 milyon 500 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 601 01 18 veya 0 (533) 209 74 10 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…