Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Soyak Hadımköy projesinde çalışmalar başladı

Soyak Yapı tarafından İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Deliklikaya Mahallesi’nde hayata

Soyak Yapı tarafından İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Deliklikaya Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Soyak Hadımköy Toplu Konut projesinde çalışmalara başlandı.

121.523.556,42 TL yatırım değerine sahip Soyak Hadımköy Toplu Konut projesi iki parsel üzerinde inşa edilecek olup bir parsel üzerinde veya 1. etapta 544 adet daire ve 21 adet ticari ünitede yer alırken, diğer parsel veya 2. etapta ise 429 adet daire yer alacak.

Soyak Hadımköy Toplu Konut projesinin 1. etabı 16 katlı 3 bloktan oluşacak olup projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler yer alacaktır. 2. etabında 16 katlı 2 blok yer almaktadır. 2. etapta da 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler yer alacaktır.

Toplam 973 adet konutun yer alacağı Soyak Hadımköy Toplu Konut projesinin ilk etabı 2020 yılı Aralık ayında, 2. etabı ise inşaat çalışmalarına 2019 yılı Ocak ayında başlanacak ve 2021 yılı Haziran ayında teslim edilecek.

Toplam 973 konutlu olarak planlanan projede ilk teslimler Aralık 2020’de, ikinci etap teslimleri ise Haziran 2021’de yapılacak.

Tel: 0 216 410 32 73

Tasinmazhaber.Com