Kategoriler
Emlak Haberleri

Sport Suite İzmir’de yükseliyor

Boztemir İnşaat tarafından İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Bostanlı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Sport Suite projesinde çalışmalara başlandı.

Karşıyaka’da Bostanlı Mahallesi’nde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Sport Suite projesi tek blokta toplam 37 adet daireden meydana geliyor.

Her katında farklı bir spor dalının bölümlerinin yer aldığı Sport Suite projesinde 1+1 ve 2+1 tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları ise 53 metrekare ile 232 metrekare arasında değişiyor.

Sportsuite İzmit projesinde Projede her kata futbol katı, formula 1 katı, basketbol katı, tenis katı, atletizm katı gibi isimler veriliyor ve o spor dalı ile ilgili aksesuarlar o katta yer alıyor.

2018 yılı Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi beklenen Sport Suite İzmir projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları ise 250 bin TL’den başlıyor 725 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Sportsuite projesinde fitness salonu, 22 metrelik jakuzi havuzu, Fin hamamı, tırmanma duvarı, tuz odası, saunası, hobi odaları ve mini masa oyunları bulunuyor.

Tel: 0232 229 02 42