Kategoriler
Proje Haberleri

Src Park Evleri son daireleriyle satışta

Src Park Evleri projesi müstakil bir konsept düşünülerek ferah yaşam alanları tasarlanmıştır. Projenin konumu Elazığ’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Saraçlar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve toplam 36 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Saraçlar Yapı güvencesi ile yaşama geçirilen proje, müstakil konsept düşünülerek blok sayısı artırılıp daire sayısı azaltılarak yapılan ilk konsept site olma özelliği taşımaktadır. Buna göre site içerisinde her biri 5 katlı 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Müstakil konsept sunmak için planlanmış olduğu için daire sayıları bloklarda 8 ve 10 daireyi geçmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Söz konusu daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 ile 170 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde spor alanı ve çocuklara özel oyun alanı bulunmaktadır. Asansör, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Üstelik dış cephe yalıtımı en kaliteli malzemeler ile tasarlanmıştır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Her dairede kiler alanı, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, Hilton lavabo, vestiyer ve mobilya gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Src Park Evleri konumu hakkında

Elazığ’ın Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen proje Elazığ’ın en güvenli ve nezih bölgesinde yer almaktadır. Gazi Caddesi yakınlarındaki Karakaya Sokak ile Fatih Ahmet Baba Bulvarı’nın arasında yükselmektedir. Üstelik çevresinde pek çok market şubesi bulunmaktadır. Anadolu Hastanesi ve 3 No’lu Aile Sağlığı Merkezi gibi sağlık kurumları yer almaktadır. Bununla birlikte yakın çevresinde oldukça çok sayıda okul bulunmaktadır.

Src Park Evleri fiyatları ne kadar?

Src Park Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 165 ile 170 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL ile 1.850.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 195 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 627 46 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…