Kategoriler
Proje Haberleri

Star Life Taşucu satışları başladı

Star Life Taşucu projesi eşsiz manzarası ile her kesime hitap eden nitelikte tasarlanan lüks bir konut projesidir. Projenin konumu Mersin’in Silifke İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Rising Stars İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Yatay mimariye sahip 2 blokta 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Rising Stars İnşaat firması ayrıcalığı ile yaşama geçirilen projede her biri 5 katlı, yatay mimariye sahip 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklar içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 daireler brüt 69 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 2 artı 1 daireler brüt 86 ile 87 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konut sakinleri araçlarını park edebilmeleri için özel bir açık otopark alanına sahiptir. Bu sayede güvenli ve rahat bir yaşam alanı sunulmaktadır.

Ortak kullanım alanlarında açık yüzme havuzu, sauna, hamam, spor salonu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Site içerisinde kapısı dairesi de yer almaktadır. Bununla birlikte dış özelliklerde asansör sistemi, jeneratör, uydu ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Merkezi sistem ısıtma sistemine sahip olup konutlarda kalorifer yer almaktadır. Yüksek güvenlikli çelik kapılar ve görüntülü diafon sistemi, konut sakinlerine ek bir güvenlik sağlamaktadır. Amerikan mutfak, Hilton banyo, PVC doğrama, vestiyer ve duvar kağıdı gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Star Life Taşucu konumu hakkında

Proje, Mersin’in Silifke İlçesi Taşucu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denizcilik Lisesi karşısında yer alan proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik çarşının içinde pazar alanları ve market civarlarında yer almaktadır. Bahsi geçen projenin her bir dairesi deniz ve şehir manzarasına sahiptir. Deniz otobüsü, minibüs, dolmuş, otobüs durakları yakın mesafededir.

Star Life Taşucu fiyatları ne kadar?

Star Life Taşucu projesinde konutlar banka kredisine uygun yapıdadır. Brüt 69 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 86 ile 87 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.700.000 TL ile 2.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(553) 026 98 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…